Dunaharaszti Kempo: küzdelmes évet zártunk!

Eltelt megint egy év, és megint számot vehetünk az év teljesítményében, amit az eredményeinkben mérnek. Idén jobban rá mozdultunk a profi versenyekre, mint az amatőr verseny sorozatra. Sőt! Most az év legkomolyabb gálájain vettünk részt, ami sokkal nagyobb nyilvánosságot kapott mint akármilyen világverseny. Kezdeném a március elején már hagyománynak számító Kempo Világkupát, ahol Gulyás Dániel Full kontaktban aranyérmet szerzett. Még márciusban részt vett egyesületünk Felföldi Szabolcs részvételével a Karate Maratonon. Jött április, a SPÁRTAI GLADIÁTOROK ÉJSZAKÁJA. Ezen a gálán Felföldi Szabolcs verte meg óriási küzdelemben ( 1×15 perc, és 5 perc hosszabbítás ) a nála 2 fejjel nagyobb, 25 kg-al nehezebb Jani Istvánt Szegedről. Májusban szintén Felföldi Szabolcs mesterünk lerakta a 4. DAN-os vizsgáját.

Jött a nyár, most edzőtábor nélkül, de nem szüneteltettük az edzéseket, amit az Augusztus 20-i harcművészeti bemutatónkon is bemutattunk. A szeptemberi Szigethalmi, és az októberi Kempo Nemzetközi versenyek pénz hijján sajnos elmaradtak. Ám októberben két harcosunk is ringbe szált a SPÁRTAI GLADIÁTOROK ÉJSZAKÁJA 2-őn a Nemzeti Sportcsarnokban.
Egy új tanítványunk Szekeres Kristóf debütált MMA-ban, Felföldi Szabolcs meg főmérkőzést vívott a jelenlegi bajnokkal Kálucz Martinnal. Kristóf alulmaradt a nála sokkal tapasztaltabb versenyzővel Szilágyi Áronnal szemben. Szabolcs picivel, de pontozással kapott ki a nála 16 évvel fiatalabb bajnokkal szemben 1×10 percben.
Decemberben jött az év utolsó Profi gálája Ózdon a Spartan Kupa. Felföldi Szabolcs egy régi tanítványa volt itt érdekelt K-1-ben Pogár Máriusz Egerből. Máriusz szépen irányította a meccset, végül az 1. menet utolsó 5 másodpercében egy gyönyörű forduló rúgásból KO győzelmet aratott.
Kemény év volt, de megérte!
Idén új, főleg gyerekekből álló csapatot csinálunk. Ha akarsz a csapatunk tagja lenni, akkor szeretettel várunk.
Cím: Dunaharaszti Fő út 47 DUNAHARASZTI KEMPO SPORT EDZŐTEREM ( a Felföldi-Guminál )
Tel: 06-30-9-902-354
KÍVÁNOK MINDENKINEK KÜZDELMES, DE EREDMÉNYES ÉVET JÖVŐRE!

DUNAHARASZTI KEMPO SPORTMegosztás