Dunaharaszti Kempo: Eredményes félévet zártunk

Csapjunk bele egyenesen a közepébe, március 17-én rendezendő Juhász Ferenc Emlékversenyen Kempo Világkupán Gulyás Dániel tanítványunk full kontakt-ban első helyezést ért el. Dávid a valamivel kisebb de lényegesen izmosabb ellenfelét pontozással verte.

Március 30-án egyesületünk is meghívást kapott a Karate Maratonra Szigetszentmiklósra, ahol mi képviseltük a Kempo stílust. A rendezvény elég komolyan kinőtte magát. Több mint 30 stílusirányzat, több mint 600 sportoló és hobbista vett részt a rendezvényen. A Dunaharaszti Kempo Sportot mesterünk Felföldi Szabolcs, és kis tanítványa Péter Ádám képviselte és csinálta végig a Maratoni hosszú technikákat.

Április 28-án Felföldi Szabolcs mesterünk a Spártai Gladiátorok éjszakáján szerepelt, ami az eddigi legrangosabb, legkeményebb szabályrendszer volt idén az összes küzdősport rendezvények közül. Szabolcs az első körben találkozott Jani Istvánnal, aki 195 cm-es magasságához 125 kg volt, és nehézsúlyban profi Nemzetközi MMA öve van, ellenben Szabolcs aki 170 cm, 93 kg. Dávid és Góliát harca egészen 15 percig ment, utána még 5 perc hosszabbítás. Szabolcs vagy 6-szor levitte földre az ellenfelét, de a szabályok értelmében a 10 másodperces földharc alatt Szabolcs nem tudott mit kezdeni az ellenfelével. A vége pedig? Szabolcs egyhangú pontozással kikapott, amit a Sportaréna egyhangú kifütyülése vont maga után. Versenyzőnk elnyerte a közönség szimpátiáját a teljesítményével, amit egy komoly elismerés amit vastapssal jutalmazott a nagyérdemű.

Július 5-én Felföldi Szabolcs mesterünk lerakta a 4. DAN-os vizsgáját. A 4 órás vizsga formagyakorlatokból álltak, magasabb, professzionális önvédelem pusztakéz ill. fegyver ellen, fegyveres küzdelem, és a végén betonlap törésből álltak. Szabolcs itt is megállta a helyét, mostantól 4. DAN-os Kempo mester.

Egyesületünk a Dunaharaszti Kempo hagyományosan a Dunaharaszti búcsúban is megmutatta magát. Egy látványos fél órás show-al szórakoztatta a közönséget amit majd a helyi televízióban is láthatnak akik szeretik a kemények világát.

Eltelt egy nyár, sok munkánk volt benne. Ha edzőtáborban nem is voltunk, de az edzőtermünkben heti 5 edzéssel készültünk fel a szeptemberre, ill. az azt követő versenyszezonra. Szeptemberben a Szigethalmi Show Kupán fogunk szerepelni, októberben Felföldi Szabolcs meghívást kapott a legközelebbi Spártai Gladiátorok éjszakájára Győrbe.

Aki érdeklődik a kemények világa felől azt szeretettel várjuk.
Címünk: Dunaharaszti Fő út 47 Dunaharaszti Kempo Sport Edzőterem ( a Felföldi-Guminál )
Telefon: 06-30-9902-354

Megosztás