Kempo Hírek!

Felföldi Szabolcs mesterünk a tavaly decemberben megrendezett UWSKF Kempo Világbajnokságon A kategóriás Full kontaktban ezüst érmet szerzett. A döntőbe jutásért a régi motoros Gulyás Zsolttal kellett megmérkőznie aki egy régi-régi nemzetközi eredményekkel lévő ketrecharcos.
Szabolcs le is győzte pontozással, viszont a döntőben alul maradt a szintén többszörös Kempo Világbajnok, Profi ketrecharcos, birkózó olimpikon Adrian Preda személyével szemben.
– Meg vagyok elégedve a teljesítményemmel. Ha összeszámoljuk azt hogy az 5. és a 8. mérkőzés volt az enyém, akkor kitűnik az, hogy 1 óra leforgása alatt 6 menetet kellett bunyóznom. Írtózatosan kemény volt.

Következeik a március 15-17-én megrendezendő Juhász Ferenc emlékverseny Kempo Világkupa, ahol egy másik versenyzőnk Gulyás Dániel fog ringbe lépni Full kontaktban.

Vár miránk még egy Karate Maraton Március 30-án Szigetszentmiklóson, amit a klubunkból szintén ketten fognak megcsinálni Szabolcs és Dávid.

Április 28-án mesterünk Felföldi Szabolcs indulni fog a Spártai Gladiátorok tornáján nehézsúlyban. Ez a gálák gálája lesz a Magyar sporttörténelemben, mivel még soha sem rendeztek ekkorát Magyarországon. drukkolunk Szabolcsnak minél jobb eredményekkel térjen haza a gáláról.

Aki ki akarja próbálni, vagy fejleszteni akarja tudását azt szeretettel várjuk:
Dunaharaszti Kempo Sport Edzőterem
Dunaharaszti Fő út 47 ( a Felföldi-Guminál )
Edzések:
hétfő 8.30
kedd 5.00
szerda 17.00
péntek 17.00
szombat 8.30

Dunaharaszti Kempo Sport

Megosztás