Dunaharaszti Kempo Június-július

A Dunaharaszti Kempo Sport nem tétlenkedett, és nem is tétlenkedik a nyár alatt. Júniusban mi is meghívást kaptunk Dunaharaszti városától a Városi Sportcsarnok ünnepi avatójára. Az ott létünk természetesen fontos volt, hiszen az egyesületünk már több mint 15 éve működik városunkban. A városra való tisztelettel fel is vette egyesületünk a városunk nevét, és megannyi trófeát, dicsőséget hozott városunknak ez az egyesület.
A meghívásnak természetesen eleget is tettünk, és nagyon örültünk, hogy ennek a csodálatos megnyitónak mi is szemtanúi lehettünk.
Június végén a Csomád Kupára Országos Kempo versenyre voltunk hivatalosak, ahol az új versenyzőnk Gulyás Dániel bemutatkozhatott. A Full kontaktban induló nehézsúlyú harcos első meccsét pontozással nyerte, a döntőben viszont ellenfél sérülése miatt továbbjutó, pihentebb ellenféllel szemben alul maradt a második menetben. Összesítve Dani 2. helyezett lett Full kontakt nehéz súlyban. A másik harcosunk Géró Nikolász volt, akinek az első versenye volt ez. Nikolász a fegyveres formagyakorlatban 2. helyezett, a küzdelmekben 3. helyezett lett.
Gratulálunk versenyzőinknek.
Akinek felkeltette ez a keményebb sportág az érdeklődését, azt természetesen várjuk edzőtermünkben.
Dunaharaszti Kempo Sport Edzőterem, Dunaharaszti Fő út 47 ( a Felföldi-Guminál ).
Tel: 06-30-9902-354

Megosztás